Două case au fost cuprinse de flăcări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această seară pompierii militari de la Detașamentul de Pompieri Tulcea din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta“ Tulcea au intervenit pentru lichidarea a două incendii din județul Tulcea.

Duminică seara, în jurul orei 20.00, prin numărul unic de urgență 112 a fost anunțat un incendiu la o locuință (și o anexă) din localitatea tulceană Valea Nucarilor. O oră mai târziu a fost anunțat un alt incendiu, la o casă din municipiul Tulcea, de pe strada Dimitrie Sturdza.
În cazul indendiului de la Valea Nucarilor, pompierii s-au deplasat cu două autospeciale cu apă şi spumă pentru localizarea si lichidarea incendiului care se manifesta în bucătărie. „În urma intervenţiei pompierii tulceni au stins incendiul, care a ars  60 de metri pătraţi din acoperişul bucătăriei acoperit cu stuf,  un pat şi au fost distruşi pereţii acesteia şi a unei magazii care se afla în apropierea bucătăriei. Din cercetările efectuate la faţa locului, cauza probabilă a izbucnirii incendiului a constituit-o focul deschis în spaţii închise“, spune Angela Tulceanu.

În cazul incendiului din municipiu, Detaşamentul de Pompieri Tulcea s-a deplasat cu o  autospecială de lucru cu  apă şi  spumă pentru localizarea şi ulterior lichidarea incendiului. Ajunsi la faţa locului,  pompierii tulceni au constatat că acesta se manifesta la o magazie în care era instalată centrala termică a imobilului. În urma incendiului au fost distruse: centrala termică cu instalaţia electrică aferentă acesteia şi acoperişul din azbociment şi bitum al magaziei pe o suprafaţă de 25 de metri pătraţi. Cauza probabilă  de izbucnire a incendiului a constituit-o  supraîncălzirea centralei termice în apropierea materialelor uşor inflamabile.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite