Dosare penale pe bandă rulantă: Beţi sau fără permis la volan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prinşi în trafic (foto arhivă)
Prinşi în trafic (foto arhivă)

Mai mulţi şoferi s-au ales cu dosar penal după ce au urcat beţi sau fără permis la volan. Un alt şofer are dosar  penal pentru că a condus un  autoturism care nu mai avea autorizaţie de circulaţie din luna mai  a acestui an.

Poliţiştii din Babadag l-au depistat pe F. Valentin (29 ani) din Caugagia, care conducea pe drumul Slava Rusă – Caugagia, fără a poseda permis de conducere.
Cei din Măcin l-au depistat pe S. Marian (33 de ani), din Brăila, care conducea autoutilitara Peugeot pe strada Brăilei din Măcin, având autorizaţia de circulaţie provizorie expirata din data de 24 mai 2012.
Patru şoferi beţi la volan
P.Toader (53 ani) din Tulcea conducea o Dacia Sandero pe strada Mahmudiei, având o alcoolemie de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.
P. Vasile (42 ani) din Tulcea conducea autoturismul marca Skoda în Nufăru fiind sub influenţa alcoolului (0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat).
S. Stere (44 ani) conducea un autoturism în localitatea M. Kogălniceanu fiind sub influienţa alcoolului (0,93 mg/l alcool pur in aerul expirat).
I. Gabriel (27 an) din Tulcea care conducea autoturismul Skoda pe strada Isaccei având o alcoolemie de 0,50mg/l alcool pur în aerul expirat.



Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite