Doi tulceni au ajuns printre primii la locul accidentului în Mamaia!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei doi petreceau după Revelion la restaurantul tatălui tănărului care a murit în groaznicul accident de pe bulevardul Mamaia

Tulceanul Ovidiu Munteanu povesteşte că a petrecut un sejur în perioada Revelionului în hotelul Del Mar, hotel deţinut de tatăl tânărului George Parteca, împreună cu un alt prieten din Tulcea, Dan Cârstea. Munteanu povesteşte că se aflau la o petrecere de după revelion, la restaurant, când au auzit că a avut loc un accident în zonă.
„Petreceam a doua zi după revelion şi cineva a zis că e un accident, am plecat să vedem şi noi, de curiozitate. Era praf maşina, ambulanţe, poliţie, mai ieşiseră oameni de la petreceri, tineri, nu ştiam cine e. Nici nu se mai vedea ce maşină era, se turtise, cred că avea viteză mare de tot. Am plecat înapoi la restaurant , iar apoi ne-am culcat“ povesteşte Ovidiu Munteanu.
Tulcenii au aflat abia a doua zi la micul dejun că tânărul care decedase în accident era fiul patronului hotelului la care erau cazaţi.
„Era jale mare, linişte, toţi erau agitaţi, era foarte linişte, asta m-a surprins, noi eram obişnuiţi cu atmosfera, după chef, apoi ne-a zis cineva din personal că a murit băiatul patronului, am realizat că el era cu accidentul“ mai spune Munteanu.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite