Doi mopedişti au provocat accidente rutiere după ce au condus băuţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentele s-au petrecut în acest weekend. Cei doi au fost răniţi uşor după ce au ieşit cu mopedul pe drumul public, cu toate că au consumat ceva alcool înainte.

R. George (25 ani) din Tulcea, în timp ce conducea un moped Peugeot pe strada Viticulturii, din cauza neadaptării vitezei a derapat şi a căzut în şanţul de pe partea dreaptă a drumului. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului mopedului şi a  pasagerului. „Conducătorul auto avea o concentraţie de 0,10 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a absolvit un curs de legislaţie“, spune Daniela Condrea, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Tulcea.
C. Dumitru Costică (40 ani), din Greci, în timp ce conducea un moped pe strada 1 Decembrie, din Măcin nu a păstrat distanţa corespunzătoare şi a intrat în coliziune spate cu autoturismul marca Hyundai care a oprit pe partea dreaptă a părţii carosabile. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea uşoară a conducătorului mopedului care nu a absolvit cursul de legislaţie rutieră şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice 0,42 mg/l.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite