GALERIE FOTO şi VIDEO Doi fraţi din Ungaria cultivau cannabis lângă casa de vacanţă din Delta Dunării

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cultivau cannabis la Chilia Veche
Cultivau cannabis la Chilia Veche

Geza şi Pal Kota (43 de ani), fraţi gemeni din Budapesta au o casă de vacanţă în apropiere de localitatea Chilia Veche din Delta Dunării. În baza unor ponturi, poliţiștii de frontieră au descoperit în curtea lor fire de cannabis. Fraţii au ajuns în arest preventiv.

Au fost depistaţi marţi după amiază, în timp ce efectuau lucrări de întreţinere pe un teren agricol cultivat cu plante care prezentau caracteristicile plantei Cannabis.
„Pe terenul agricol au fost descoperite 63 fire de plante, cu dimensiuni între 50 centimetri şi 2 metri, care prezintă caracteristicile plantei aflate sub control naţional cu denumirea de CANABIS SATIVA. Plantele au fost ridicate şi sigilate, fiind predate către D.I.I.C.O.T. Tulcea. iar cei doi cetăţeni maghiari au fost conduşi la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Chilia pentru cercetări“, spune Marius Niculescu, purtător de cuvânt al Gărzii de Coastă.

Click pe poze pentru fotogalerie!

Persoanelor în cauză le-au fost întocmite acte premergătoare de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de cultivare, producere, fabricare, experimentare, extragere, preparare, transportare, oferire, deţinere ori alte operaţiuni privind circulaţia drogurilor de risc.
Cei doi fraţi au fost prezentaţi miercuri Tribunalului Tulcea, care a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile.
Conform datelor din Monitorul Oficial, cei doi fraţi aveau o societate cu sediul social în Târgu Mureş şi cu sediu secundar în Chilia veche, iar obiectul de activitate este „închirierea bunurilor personale și gospodărești neclasificate în altă parte“.

Cultivau cannabis la Chilia Veche
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite