Director al unui hotel din Iaşi, dispărut în apele Dunării la Crişan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a dispărut în zona Crişan
Bărbatul a dispărut în zona Crişan

Mihai Şerban, directorul de evenimente de la Hotelul Moldova din Iaşi a fost dat dispărut joi dimineaţă în localitatea Crişan din Tulcea. Poliţiştii fac acum căutări pe Dunăre, însă nu sunt optimişti în ceea ce priveşte găsirea lui din cauza curenţilor puternici.

Mihai Şerban a plecat la pescuit pe Dunăre împreună cu mai mulţi prieteni. Miercuri seara a rămas singur pe vas pentru că prietenii lui s-au culcat, iar joi dimineaţă aceştia au constatat că Mihai Şerban a dispărut.
Poliţiştii din Tulcea au fost sesizaţi de dispariţia acestuia şi au demarat căutările în Dunăre. Susţin însă că în cazul în care bărbat a căzut în Dunăre găsirea lui va fi dificilă din cauza curenţilor.
„Am fost sesizaţi de dispariţia lui Mihai Şerban din Iaşi joi, în jurul orei 09.00. Colegii mei au început cercetările. Este foarte posibil ca în cazul în care victima a căzut în Dunăre să ajungă în altă parte din cauza curenţilor puternici", spune inspectorul principal de poliţie Daniela Condrea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Tulcea.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite