Din sala de sport în închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marian Păruş (40 de ani), omul de afaceri tulcean care l-a lovit pe tânărul DJ tulcean Vlad Radu a fost dintotdeauna un om sportiv. Cu toate că nu a făcut sport de performanţă, el s-a antrenat încă de mic copil alături de Dumitru Popa, actualul preşedinte al Clubului Sportiv Şcolar.

Nu a intrat în campionate şi nu a vrut să facă performanţă în acest domeniu. Dar încă de când era tânăr a început să facă lupte greco romane. A trecut mai târziu la atletism, iar de peste zece ani finanţează o echipă de fotbal.
„S-a apucat de lupte greco romane când era în clasa a zecea. Era un băiat muncitor, serios, ascultător. Nu a avut rezultate excepţionale, dar era un bun lider, putea să adune sportivii în jurul lui, să îi mobilizeze“, îşi aminteşte fostul lui antrenor de lupte.
Marian Păruş se află acum în închisoare, în arest preventiv, după ce tânărul de numai 30 de ani pe care l-a lovit în dimineaţa de sâmbătă a decedat la spital. Concluziile medicului legist au scos la iveală faptul că Vlad Radu a murit în urma căzăturii, dar a căzut pe asfalt din cauza loviturii primite de la Păruş.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite