UPDATE Din cauza ninsorii, zeci de localități din Tulcea au rămas fără curent electric

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Printre cauzele care au dus la producerea incidentelor, pe fondul condiţiilor meteo deosebite, se număra izolatori sparţi şi conductori rupţi, stâlpi de medie şi joasă tensiune rupţi,  copaci şi crengi căzute pe liniile electrice aeriene, precum şi depunerile de  chiciură  pe elemente de reţea.

UPDATE: În judeţul Tulcea au rămas nealimentate  5 linii de medie tensiune total, 14 linii de medie tensiune parţial şi 116 posturi de transformare, fiind afectate 19 localităţi. În județ nouă  echipe sunt  în teren. Se va lucra pe tot parcursul nopţii pentru remedierea avariilor, atât în teren cât şi prin serviciile de telecomandare  prin dispecerat.

În judeţul Tulcea au rămas nealimentate două linii de 110kV, o staţie de transformare, nouă linii de medie tensiune afectate total, 18 linii de medie tensiune parţial şi 330 posturi de transformare, fiind afectate 59 localităţi.
În judeţele Constanţa şi Tulcea, o mare parte a drumurilor sunt înzăpezite, accesul echipelor de intervenţie fiind îngreunat.
„În Tulcea opt echipe sunt de astă noapte în teren. Alte 10 echipe ale colegilor din zonele adiacente au fost consemnate  pentru a suplimenta intervenţiile din judeţele Constanţa şi Tulcea  pentru remedierea avariilor în cel mai scurt timp“, se arată într-un comunicat de presă al Enel Dogrogea.



Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite