Deputatul tulcean Marian Avram a anunţat azi că trece la USL: „Acest Guvern trebuie să pice!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputatul Marian Avram
Deputatul Marian Avram

În cursul zilei de astăzi depuatul tulcean Marian Avram (fost democrat-liberal) a anunţat oficial faptul că se va înscrie la Uniunea Social Democrată. „Acest guvern ar trebui să pice. Patru din cei opt colegi independenţi ai mei vor vota moţiunea de cenzură ", a declarat deputatul, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

La finalul lunii februarie, Avram a anunţat că şi-a dat demisia din PDL şi că doreşte să activeze ca deputat independent. Avram acuza dictatura din organizaţia judeţeană şi faptul că nu se respectă anumite prevederi statutare.
Ieri, Marian Avram a declarat că va vota moţiunea de cenzură iniţiată de Opoziţie, precizând că a plecat din PDL din cauza faptului că democrat-liberalii nu au mai avut nevoie de serviciile sale de deputat.


Preşedintele PSD Tulcea, Horia Teodorescu, alături de deputatul Marian Avram

Horia Teodorescu, preşedintele PSD Tulcea şi deputatul Marian Avram

„Dacă aţi văzut declaraţiile mele trecute legate de motivul pentru care am plecat din partid, aţi văzut, şi de altfel mi-au spus şi franc colegii, că nu mai au nevoie de serviciile mele de deputat. Aşa încât nu cred că vor veni acum să-mi ceară să ajut Guvernul. Deci, voi vota moţiunea", a declarat Avram.
Astăzi Marian Avram a anunţat public faptul că se va înscrie în USL, mai exact în Partidul Social Democrat.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite