Deputat liberal tulcean,gazat de jandarmi în Piaţa Universităţii!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul liberal Octavian Popa spune că a fost aseară în mijlocul acţiunilor în calitate de vicepreşedinte al Comisiei pentru cercetarea abuzurilor. În timpul luptelor de stradă Popa a fost gazat de jandarmi

Deputatul tulcean Octavian Popa, care este şi preşedintele PNL  Tulcea, povesteşte că a avut de suferit în urma luptelor de stradă desfăşurate aseară în Piaţa Universităţii.
„Am fost să văd situaţia cu ochii mei, şi ochii mei au încasat nişte doze de gaz din partea jandarmilor.Ei se războiau cu anumite grupuri, lumea serioasă manifesta civilizat, probabil că am intrat în piaţă într-o zonă nepotrivită, unde se războiau cele două părţi şi am fost prins la mijloc, şi acum mă ustură teribil ochii, probabil că voi merge la un medic specialist pentru un consult“ povesteşte deputatul Popa.
Acesta mai spune că a mers în Piaţă pentru a vedea direct ce se întămplă dar şi modul în care se acţionează, având în vedere calitatea de vicepreşedinte al Comisiei pentru cercetarea abuzurilor.
„Sincer mi s-a părut ciudat că jandarmii nu au pus de la început piciorul în prag şi au făcut un fel de balet cu grupurile violente.Unii atacau, aruncau cu pietre, jandarmii se retrăgeau, apoi atacau ei, şi tot aşa, era un dute vino, ca un joc plănuit.Apoi nu înţeleg de ce au blocat anumite intrări din Piaţă, mai mult au încurcat, s-a creeat presiune şi iritare“ mai spune Octavian Popa.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite