Citiți în săptămânalul ADS Tulcea: Denunţătorul din dosarul „şpaga în sănătate“ face declarații / GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

EXCLUSIV Doctorul George Marian Năstase vorbeşte pentru prima dată despre flagrantul organizat în 2008 şi despre cum s-a simţit de atunci şi până acum.

Curtea de Apel Constanţa a admis recursul fostului preşedinte al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate, Dumitru Lascu, şi i-a schimbat încadrarea juridică din infracţiuni de corupţie în primirea de foloase necuvenite.

Dumitru Lascu are de „executat“ doi ani de închisoare cu suspendare. Decizia poate fi atacată, însă, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în termen de zece zile de la comunicare. Fostul preşedinte a fost prins în anul 2008 în timp ce primea de la denunţător, dr. George Marian Năstase, suma de 8.100 de lei şi 500 de euro pentru a suplimenta bugetul Ambulanţei private din Sulina cu suma de 52.000 de lei.
Năstase: „Am avut şi eu insomniile mele“

Iniţial, dr. Năstase nu a recunoscut că a fost denunţătorul, nici măcar atunci când aştepta, alături de restul martorilor, în sala de judecată. De abia după ce a fost audiat a trebuit să admită că este cel care a colaborat pentru acest flagrant.
Dr. George Năstase a decis să vorbească pentru prima dată oficial cu presa despre ceea ce s-a întâmplat acum doi ani şi despre cum s-a simţit el în tot acest răstimp.

Citiți în săptămânalul ADS Tulcea dezvăluirile doctorului Năstase!

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite