Delta promovează sau se desfiinţează!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Delta are doar varianta promovării pentru a supravieţui
Delta are doar varianta promovării pentru a supravieţui

Primarul Constantin Hogea, reprezentantul singurului finanţator al echipei de fotbal din Tulcea a anunţat că nu va mai sprijini necondiţionat echipa pe viitor.Dacă fotbaliştii tulceni nu îşi vor îndeplini obiectivul fixat, promovarea în prima ligă, nu vor mai primi finanţare sezonul viitor şi mai mult ca sigur echipa se va desfiinţa

Primarul Constantin Hogea spune că singura şansă ca echipa Delta Tulcea să mai existe şi să primească finanţare de la bugetul local în sezonul viitor este atingerea obiectivului propus.
„E ori laie ori bălaie, nu ne mai putem scălda în mediocritate.Sunt decis să nu mai continuăm dacă nu facem performanţă, sincer m-am săturat.Fie ajungem pe prima scenă, facem istorie pentru oraş, apoi mai vedem, dar nu cheltuim banii ca să jucăm în divizia B cu câteva sute de spectatori. Promovăm sau adio finanţare, gata“ spune primarul Hogea.
Acesta mai spune că actuala echipă managerială de la club are credit până la finele campionatului.
La finele turului echipa Delta Tulcea se clasează pe locul trei în seria întâi din liga secundă, cu 26 de puncte,  la egalitate cu echipa situată pe cel de-al doilea loc promovabil, Săgeata Năvodari, şi la patru puncte de echipa de pe primul loc, Viitorul Constanţa.
„Am încredere în antrenorul Cristi Dulca, a demonstrat că este un profesionist.Sigur că am fost supărat după ce în ultima etapă am fost practic umiliâi acasă de Snagov, dar nu putem discuta după un rezultat, tragem linie la final“ mai spune primarul Hogea.
În momentul de faţă Consiliul Local este principalul finanţator al echipei de fotbal, cu aproximativ un milion de euro pentru acest sezon, alte câteva firme din oraş oferind sume mici pentru echipă.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite