Delta Tulcea a depăşit complexul Otopeni!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbaliştii tulceni au obţinut la limită victoria la debutul în acest sezon al Ligii a II-a, în faţa unui număr mic de iubitori ai sportului cu balonul rotund.

După ce de-a lungul timpului Delta a tot pierdut în faţa fotbaliştilor bucureşteni sâmbătă a venit şi momentul revanşei.În prezenţa celor aproximativ 400 de spectatori tulcenii au început meciul cu Olteanu în poartă- Peteleu, Grigorov, Mişelăricu, Scarlat- Nicu Creţu, Mansur, Vajda, Postelnicu- Radu şi Ştefan Ciobanu.
Dealtfel fostul fotbalist de la Stejaru a înscris singurul gol al meciului cu destul de mult noroc, după ce Delta a beneficiat de un penalty în minutul 42. Fane Ciobanu a executat slab, portarul celor de la Otopeni a reuşit să respingă însă mingea a ajuns la acelaşi Ciobanu care a reuşit să o trimită în poartă stabilind scorul final.
Meci de cupă la Galaţi
Următorul meci pe care îl vor disputa fotbaliştii tulceni se va desfăşura miercuri, 8 septembrie la Galaţi, în compania gazdelor de la Dunărea.În etapa a treia Delta se va deplasa pe data de 11 septembrie la Bucureşti pentru meciul cu Juventus după care se va juca, pe data de 14 septembrie restanţa la Piatra Neamţ cu Ceahlăul.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite