Delta Tulcea demarează pregătirea de iarnă cu gândul la promovare!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Delta are doar varianta promovării pentru a supravieţui
Delta are doar varianta promovării pentru a supravieţui

Fotbaliştii tulceni vor pleca în două stagii de pregătire, unul la munte,în zona Câmpulung Moldovenesc şi altul în Antalya, unde vor disputa mai multe partide amicale. Conducerea negociază pentru aducerea a doi atacanţi de valoare

Lotul tulcean s-a reunit la începutul acestei săptămâni şi după o scurtă perioadă de acomodare va pleca spre primul cantonament ce se va desfăşura la Câmpulung Moldovenesc în perioada 15-27 ianuarie. Pe data de 27 este programată şi o primă partidă amicală cu o echipă din zonă. Începând cu data de 30 ianuarie timp de o săptămână se va face pregătire la Tulcea, după care întreg lotul va zbura în Antalya, pentru un cantonament în perioada 5-17 februarie, acolo deja fiind programate cinci partide amicale în zilele de 7,9,11,13 şi 15 februarie. Pe data de 25 februarie se va mai disputa un joc şcoală pe stadionul din Tulcea iar pe 3 martie se va relua campionatul, cu meciul disputat pe teren propriu în compania echipei Callatis Mangalia.
Preşedintele clubului Delta, Haralambe Meregiu, spune că la nivelul lotului de jucători s-au înregistrat trei plecări, fiind vorba de Postolache,Ciubotariu şi Ţene, în timp ce Scarlat este încontinuare indisponibil după operaţia suferită şi nu se ştie dacă se va reface până la vară.
La capitolul sosiri sunt patru jucători, doi reveniţi de la Buzău, unde au fost împrumutaţi, este vorba de Andrei Ionuţ şi Ionuţ Filip, respectiv de cei doi veniţi de la Victoria Brăneşti, Raul Maincău şi Bogdan Oprea. Deasemenea, un tănăr portar de perspectivă, tulceanul Alexandru Căpăţână a fost promovat de la juniori în lotul mare.
„Mai suntem în discuţii cu doi atacanţi valoroşi, de nivelul primei ligi, dar nu pot spune mai multe deocamdată până nu finalizăm negocierile. Dacă îi aducem va fi foarte bine, ne vom întări serios în vederea luptei pentru promovare.Acesta este obiectivul nostru şi probabil va depinde numai de noi, ne bazăm pe ajutorul spectatorilor pe care îi aşteptăm la stadion să ne susţină, avem nevoie de linişte şi suport moral, avem toată susţinerea din partea Primăriei, sper să aducem o bucurie istorică la Tulcea la finele acestui retur“ spune preşedintele Haralambe Meregiu.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite