Delta Tulcea a pornit cu dreptul spre prima ligă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbaliştii tulceni au învins în deplasare la Mangalia cu scorul de 2-1 şi au câştigat primele trei puncte. Debutul campionatului a adus şi mici surprize plăcute din partea potenţialelor contracandidate.

Tulcenii nu au forţat foarte mult în faţa nou promovatei Callatis Mangalia. După ce au reuşit în doar patru minute să-şi asigure un avantaj de două goluri prin dubla lui Henrz din minutele 28 şi 32, tulcenii au închis jocul printr-o posesie foarte bună. Singurul moment mai dificil a fost în minutul când Bardu a înscris singurul gol al gazdelor printr-un şut de la marginea careului mare. De remarcat faptul că pe stadionul din Mangalia s-a făcut auzită doar galeria Deltei. Sâmbăta viitoare Delta va juca pe teren propriu cu CSMS Iaşi, o potenţială contracandidată la promovare care însă a capotat surprinzător astăzi la debut, pierzând acasă cu o fostă candidată la retrogradare din sezonul trecut, Dinamo II, scor 1-3. Tot astăzi Săgeata Năvodari, cu tulcenii Nicu Creţu şi Mişelăricu pe teren, a remizat la Otopeni , Brăneştiul a pierdut la Giugiu cu Astra II, FCM Bacău a remizat acasă cu Farul Constanţa, FC Botoşani a învins Brăila cu 1-0, Viitorul Constanţa a trecu cu 4-1 de Dunărea Galaţi iar Snagovul a învins vineri cu 2-0 Gloria Buzău.
Delta: Stoicescu - Cârjă, Soporan, D. Munteanu, D. Sânmărtean - Ad. Ionescu (cpt.), Coconaşu, Oae, Ţene - D. Florea, Henry
Rezerve: Olteanu - Postelnicu, C. Neagu, Scarlat, Grigorov, Postolache, R. Răzvan
Antrenor: Cristian Dulca

Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite