Delta Tulcea - Dunărea Galaţi: Gol dedicat lui Henry

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gol dedicat lui Henry
Gol dedicat lui Henry

Astăzi, de la ora 11.00, pe stadionul Delta din municipiul Tulcea s-a disputat meciul FC Delta Dunărea - Dunărea Galaţi. Golul dat de tulceni a fost dedicat celui care a fost Chinonso Ihelwere Henry, nigerianul care a jucat la FC Delta.

În prima repriză a meciului dintre Delta Tulcea şi Dunărea Galaţi fazele periculoase au lipsit cu desăvârşire, cea mai interesantă fiind în minutul 13 când Pantelie a ajuns faţă în faţă cu portarul gălăţean, dar nu a putut loba corect mingea, aceasta nepunând în pericol poarta adversă, notează ziaruldetulcea.ro.
Singurul şut pe poartă al tulcenilor a adus toate cele trei puncte în minutul 52 când atacantul Pantelie şi-a făcut curaj şi a tras din careu fără preluare, mingea intrând în plasă la colţul lung. Citeşte mai multe amănunte pe ziaruldetulcea.ro.
Spectatorii şi fotbaliştii aflaţi astăzi pe stadionul Delta la meciul cu Dunărea Galaţi au păstrat un moment de reculegere în memoria nigerianului Henry, fotbalist decedat recent pe teren la Baloteşti. Vezi aici imagini!


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite