Delta Dunării, promovată la Târgul de Turism de la Romexpo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Joi a început Târgul de Turism al României, unde delta va fi promovată prin intermediul Asociaţiei Litoral - Delta Dunării. Târgul de la Romexpo va fi deschis publicului până la finalul acestei săptămâni (18 martie 2012).

La momentul de faţă cele mai importante oferte sunt cele pentru petrecerea Paştelui în Delta Dunării, dar şi a zilei de 1 mai.
De exemplu, un sejur de cinci zile în perioada 1 mai la Crişan costă 850 lei de persoană, şi include: cazare, toate mesele, excursiile cu barca, focul de tăbară, transferul de parcare la pensiune şi retur, benzina aferentă excursiilor cu barca.
La Murighiol, un pachet de cinci zile costă 650 de lei, iar pentru minim două zile de cazare preţul este de 200 de lei pe noapte.
Turiştii pot opta şi pentru un hotel plutitor, unde un sejur de trei zile costă 240 de euro de persoană şi include cazare, trei mese pe zi, bărci de pescuit, ustensile de pescuit, room service, ghid turistic, dar şi toate taxele incluse.
Pentru Paşte, acelaşi hotel plutitor oferă pachete de trei nopţi (patru zile) la preţul de 276 de euro de persoană (all inclusive).



Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite