Delta Dunării, promovată la Târgul de Turism de la Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oferte turistice în deltă (foto arhivă)
Oferte turistice în deltă (foto arhivă)

În acest week-end are loc cel mai important eveniment de contractare a bazei hoteliere pentru sezonul 2013: Târgul De Turism Bursa Litoral-Delta Dunării 2013  este organizat la Constanţa de Asociaţia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Litoral-Delta Dunării.

Deschiderea oficială a evenimentului a avut loc vineri, la Pavilionul Expozitional Constanţa. Pentru a doua oară în cadrul Bursei de Turism, reprezentanţii tour-operatorilor vor beneficia de un Info-trip în Delta Dunării, organizat în parteneriat cu Asociatia Patronatului în Turismul din Delta Dunării.
Zilele dedicate Deltei, 8-9 septembrie, au ca scop familiarizarea reprezentanţilor agenţiilor de turism din România cu potenţialul turistic unic al Deltei, în vederea unei mai bune promovări în rândul turiştilor.
Preşedintele Agenţiei Naţionale de Turism Rural, Ecologic şi Cultural Tulcea, Silviu Gheorghe, spune că În această perioadă, spre exemplu (lunile septembrie şi octombrie) turiştii care vin în deltă vor avea parte de reduceri: pentru cinci nopţi de cazare beneficiezi de reducere la una sau două nopţi (în funcţie de ofertă).  În plus,  ai parte de o masă pescărească pentru numai 20 - 30 de lei.
Pachete pentru pescari
„Punem la dispoziţia turiştilor care sosesc în această perioadă în Delta Dunării unele pachete turistice, şi este vorba în primul rând de pachetele pentru pescuit sportiv pentru că în lunile septembrie şi octombrie vin aici în special pescarii sportivi. Preţurile variază între 80 şi 100 de lei pe cameră, în zonele Murighiol, Dunăvăţul de Jos, Crişan, Sulina sau Mila 23“, a precizat Silviu Gheorghe.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite