Tulcea: Delta Dunării, cuibuşor de nebunii pentru deputatul PSD Robert Negoiţă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Negoiţă în faţa tineretului tulcean
Negoiţă în faţa tineretului tulcean

Unul dintre locurile de distracţie preferat de omul de afaceri Robert Negoiţă pare a fi Delta Dunării. Din înregistrările telefonice înterceptate de procurori reiese că de cele mai multe ori deputatul implicat în recentul scandal sexual organiza mai mereu excursii la Tulcea, de unde se îmbarca, nu singur, spre locaţii aflate departe de ochii lumii.

Conform rechizitoriului DIICOT privind prostituţia de lux, Delta Dunării era una dintre destinaţiile des folosite de deputatul Robert Negoiţă, „plimbări“ împreună cu fete alese pe spînceană cu ajutorul unor patroni de agenţii de fotomodele, dar şi cu simpatizante PSD.  
Procurorii spun că deputatul PSD organiza din când în când petreceri în Delta Dunării şi că apela la patronii inculpaţi pentru a întreţine acte sexuale, de regulă plătite, cu diferite modele din agenţiile lor. În rechizitoriu mai multe fete povestesc că au fost invitate în Deltă, unde fie au întreţinut fie li s-a propus să întreţină relaţii sexuale.

„Stan Ionela Andreea a început colaborarea cu agenţia Star Models în vara anului 2007, odată cu organizarea „Trofeului Amara”. A fost atunci invitată în Delta Dunării la o şedinţă foto. Acolo l-a cunoscut pe Negoiţă Robert Sorin  - cel cu care mai târziu avea să întreţină acte sexuale la un eveniment organizat la Rin Grand Hotel – şi a refuzat avansurile sexuale ale inculpatului Tămârjan Ion Valeriu. “

 Ana Maria Dincă a declarat şi ea plecat  cu mai multe persoane, inclusiv Negoiţă Robert Sorin, în Delta Dunării. Dintre celelalte fete şi le aminteşte pe Băncilă Cătălina, Cucu Mădălina Alexandra, Bezedea Ionela Debora, Stanciu Ioana-Mădălina şi Galai Alis Mihaela.

Citiţi amănunte în cotidianul Adevărul de Seară!

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite