De la Psihiatrie, în închisoare: A înjunghiat o femeie în plină stradă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dănel Stoean (55 de ani) este acuzat de procurorii tulceni de tentativă de omor deosebit de grav, după ce, pe fondul unui incident în trafic, a înjunghiat o femeie în plină stradă. Bărbatul a mai fost condamnat pentru omor.

Pe data de 23 iulie 2011, pe fondul unui eveniment rutier produs pe strada Gheorghe Lazăr din Babadag, în care au fost implicaţi fiul  lui Dănel Stoean şi partea vătămată, inculpatul a înjunghiat-o pe aceasta cu un cuţit, provocându-i leziuni grave, care i-au pus viaţa în pericol.
„În perioada 24 iulie 2011 – 7 septembrie 2011 Stoean Dănel a fost internat într-o instituţie sanitară de specialitate în vederea efectuării expertizei medico-legale psihiatrice, obligatorie în cauză deoarece, anterior, a mai fost condamnat pentru săvârşirea unei infracţiuni de omor“, spune procuror Laura Subţirelu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea.
Ieri inculpatul Dănel Stoean a fost reţinut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi a fost sesizat Tribunalul Tulcea cu propunerea de arestare preventivă pe o durată de 29 de zile.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite