Dalkia nu furnizează căldură asociaţiilor cu datorii!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dalkia ameninţă cu frigul
Dalkia ameninţă cu frigul

Conducerea firmei Dlakia, unul dintre furnizorii de energie termică din municipiul Tulcea ameninţă asociaţiile de proprietari datornice că nu va începe furnizarea căldurii, deşi în ultimele zile temperaturile au fost destul de scăzute.

Furnizorul a amplasat înştiinţări oficiale în toate blocurile „datornice“ ,înştiinţări prin care anunţă că nu va oferi căldură până când nu se vor recupera datoriile istorice şi se va ajunge cu plata facturilor la zi.
„Până în prezent , în ciuda insistenţelor noastre repetate, asociaţia dumneavoastră  ne este în continuare datoare pentru sezonul 2010/2011 cu sume importante şi cu penalităţi de întârziere de plată. Ca urmare, atât timp cât facturile aferente sezonului trecut nu vor fi plătite şi nu se va găsi o soluţie pentru sezonul de încălzire 2011/2012, regretăm să vă informăm că nu vom putea pune în funcţiune sistemul de încălzire pentru a vă oferi căldură în următorul sezon de încălzire“ spun reprezentanţii societăţii Dalkia.
„Noi facem eforturi să plătim subvenţiile, să dăm ajutoarele, dar şi populaţia ar trebui să facă un efort să-şi plătească datoriile, nu se poate altfel “ spune şi primarul Constantin Hogea.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite