UPDATE Sute de prieteni şi rude l-au condus pe DJ Fofo pe ultimul drum GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vlad Radu (30 de ani) a fost dus astăzi pe ultimul drum. Slujba de înmormântare a avut loc la ora 12.00, la Catedrala „Sf. Nicolae“ din municipiul Tulcea. Familia îndoliată, prieteni şi apropiaţi plâng de trei zile dispariţia prematură a tânărului DJ tulcean care a murit după o altercaţie pornită din club.

UPDATE 15.00. În biserică, în timpul slujbei şi pe tot drumul mama lui Vlad nu s-a oprit din plâns. Cei trei fraţi şi tatăl lui Vlad, copleşiţi de durere, şi-au adunat toate putereile pentru a o consola.

UPDATE 12.35
Sute de prieteni şi rude au venit să-l conducpă pe ultimul drum pe Fofo. Apropiaţii poartă tricouri cu poza lui pe care scrie: „Vrem dreptate! Fofo, te iubim!“.

Click pe poze pentru a vedea mai multe imagini cu tricourile inscripţionate

Trupul neînsuflețit al tânărului DJ care a murit în urma bătăii primite în mijlocul străzii sâmbătă dimineață a fost adus acasă miercuri după amiază. 
Rudele și prietenii plâng de trei zile dispariția prematură a băiatului „zâmbitor și plin de viață“ care le încânta serile de weekend cu muzica bună din club. „Sunt debusolată, sunt devastată... Plâng în continuu. Încă nu îmi vine să cred că nu o să îi mai văd chipul senin“, spune îndurerată verișoara lui, Lavinia.

Click pe poze pentru a vedea mai multe imagini de la slujba de înmormântare

Fofo avea trei frați mai mari: Paul, Cristian și Gabriel. Unul dintre frați locuiește în Italia împreună cu mama lui. Atunci când au aflat de cumplitul incident de sâmbătă dimineață au urcat în primul avion și au ajuns în numai câteva ore în București.

Click pe poze pentru a vedea imagini de la cimitir

„Marele nostru regret este că niciunul dintre fraţi nu era la Tulcea atunci când s-a întâmplat nenorocirea. Niciunul dintre noi nu a reuşit să îşi ia rămas bun de la el, nimeni nu a reuşit să comunice cu el după ce s-a întamplat“, povesteşte îndurerat fratele mai mare al DJ-ului, Cristian Radu. El era în Italia împreună cu mama lui atunci când a aflat de tragedie.

CITEŞTE ŞI:
Ultima poză cu DJ Fofo în viaţă!
Agresorul lui DJ Fofo vrea în libertate. Vezi aici când se judecă recursul!

„Am alergat disperaţi la aeroport, am urcat în primul avion. Dar nu am reuşit decât să fim aici pentru a-l duce la groapă. Nu vom avea linişte până ce vinovaţii nu vor răspune pentru ceea ce i-au făcut fratelui nostru“, mai spune Cristi.
Citiți în Adevărul de Tulcea ce spun prietenii lui Vlad!

image
image
image
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite