Curse speciale pentru aprovizionarea localităţilor din Delta Dunării

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Remorcherul militar Grozavul
Remorcherul militar Grozavul

Luni nava Grozavul va transporta mărfuri spre Sulina iar remorcherul Gheorghieni 2 va ajunge la Maliuc şi Crişan

Având în vedere întreruperea navigaţiei pe Dunăre datorită acumulărilor de gheaţă şi imposibilitatea aprovizionării populaţiei din deltă precum şi avertizarea meteorologică de cod portocaliu - ninsori din perioada următoare, prefectul judeţului Tulcea Vasile Gudu, a anunţat astăzi că luni se vor efectua două curse speciale pentru aprovizionarea localităţilor Sulina,Maliuc şi Crişan.
Nava militară Grozavul va efectua luni o cursă pentru transport bunuri de strictă necesitate pentru locuitorii oraşului Sulina şi comunei C.A. Rosetti.Nava va fi ancorată în raza STX OSV (şantierul naval), iar intrarea maşinilor pentru încărcarea bunurilor pe navă se va face pe poarta principală a STX OSV. Nava Grozavu va pleca din Tulcea în jurul prânzului.
Tot în data de 13 februarie 2012, în jurul prânzului, remorcherul Gheorghieni 2 ce aparţine A.F.D.J. Galaţi va efectua o cursă cu plecarea din Tulcea, ponton A.F.D.J, către localităţile Maliuc şi Crişan, pentru a transporta bunuri de strict necesitate pentru locuitorii acestor comune.
Acţiunea se va desfăşura prin efortul conjugat al autorităţilor locale şi al agenţilor economici.



Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite