Cupa Dobrogei, la prima ediţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petre Badea, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal
Petre Badea, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Tulcea organizeazăla finele acestei săptămâni faza zonală a primei ediţii a Cupei Dobrogei la fotbal în sală

La competiţie participă echipele  înscrise în campionatul judeţean, cu deosebirea că de data aceasta acestea se vor înfrunta pe teren mic, în sală.
„Ne-am gândit că e un prilej bun să mai dezmorţim fotbaliştii, pe gerul ăsta, va fi şi un bun prilej de socializare, sper să fie o competiţie de succes şi de viitor“ spune Petre Badea, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Tulcea.
În prima fază, cea zonală,sîmbătă la Isaccea începând cu ora 13 se vor desăşura partidele Progresul Isaccea-Naţional Somova, Izbânda Hagilarea-Naţional Somova,Izbânda Hagilarea-Progresul Isaccea.
La Măcin, de la ora 12, se  vor juca partidele Arrubium Măcin-Tractorul Horia,Triumf Cerna-Troesmis Turcoaia,urmate de finala mică şi finala mare.
La Sarichioi, duminică, de la ora 12, se joacă Pescăruşul Sarichioi-Flacăra M.Kogălniceanu,Granitul Babadag-Gloria Agighiol,apoi finalele.
În fine, la Stejaru, sâmbătă, se joacă meciurile Săgeata-Luceafărul Slava Cercheză,Unirea Casimcea-Razim Jurilovca,urmate de finale.
Regulamentul de joc este acelaşi ca la Campionatul judeţean de Futsal,afişat pe siteul www.ajf-tulcea.ro

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite