Cumpărau monofilament din Turcia şi-l vindeau în Tulcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri poliţiştii de frontieră tulceni  au ridicat în vederea confiscării peste 12 kilometri de plasă monofilament a cărei deţinere şi comercializare  este interzisă prin lege.


În piaţa din centrul localităţii Galaţi au descins poliţişti de frontieră dar şi ai DGIPI, în baza unei autorizaţii emise de Judecătoria Tulcea. Au fost efectuate mai multe percheziţii domiciliare.
În urma percheziţiilor efectuate au fost descoperite, ascunse într-un garaj şi într-o anexă, mai multe plase monofilament în valoare de 25.000 lei.
În timpul cercetărilor efectuate, s-a stabilit că plasele aparţin unui gălăţean de 48 de ani, domiciliat în municipiul Galaţi. Acesta a declarat că le procura din Turcia şi Republica Moldova, comercializându-le ulterior în localităţile din  Delta Dunării.
„Ca urmare a celor constatate, celui în cauză i-au fost întocmite actele premergătoare de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere şi comercializare de plase monofilament“, a declarat Natalia Agighioleanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Tulcea. 


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite