Cum s-a petrecut accidentul de la Măcin, în care au fost implicate trei mașini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evenimentul rutier a avut loc luni, în jurul orei 16.00, între localitățile tulcene Măcin și Jijila. Trei persoane au ajuns la spital, dintre care au bărbat de 35 de ani în stare gravă. Doi bărbați au fost răniți ușor.

M. Iulian (35 ani) din Măcin, în timp ce conducea autoturismul marca Opel între Măcin și Jijila, într-o curbă, din cauza neadaptării vitezei, a pierdut controlul asupra autoturismului. A pătruns pe contrasens, a acroșat autoturismul Dacia Logan condus de B. Doru (57  ani) din Tulcea, care circula din sens opus, autoturism pe care l-a proiectat într-un copac. După aceea a ricoșat, intrând în coliziune frontală cu autocamionul Volvo condus R. Marian (35 ani) din Măcin, ce se deplasa în spatele autoturismului Logan. M. Iulian poseda permis de conducere, iar ceilalți doi șoferi implicați în accident posedau permise de conducere şi nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.
Din accident a rezultat rănirea lui M. Iulian, a lui B. Doru și a unui pasager din auto Logan. Conform celor din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Tulcea, bărbatul de M. Iulian are multiple leziuni. I-au fost afectații plămânii, inima, iar victima are și fracturi la nivelul membrelor. Este în stare foarte gravă, spun cadrele medicale. Acesta a fost transportat azi noapte la Spitalul Clinic Constanța.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite