Cum a inventat Elena Udrea un miniport la Sarichioi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea
Elena Udrea

Mai mulţi oficiali guvernamentali au ajuns la Tulcea în cursul săptămânii trecute. La Murighiol, aceştia au discutat cu reprezentanţii consiliilor judeţene, dar au dezbătut şi situaţia colegiilor pe care se vor „bate“ la alegerile parlamentare.

Prezent la Murighiol, premierul Ponta a făcut referire la una dintre investiţiile realizate de Ministerului Turismului în perioada în care Elena Udrea era ministru, şi anume miniportul de la Sfântu Gheorghe, despre care a opinat că ar fi fost „victima“ unei erori de proiectare.
Într-o postare pe blogul personal, fostul ministru Elena Udrea i-a ironizat pe şefii din actualul Executiv, care, în lipsa investiţiilor derulate pe mandatul domniei sale, nu ar fi avut unde să îşi împartă colegiile.
Singura problemă, semnalată de ziaruldetulcea.ro, este aceea că Elena Udrea a inventat un miniport care nu există: cel de la Sarichioi (la fel ca cel de la Murighiol, nu există). Investiţia a devenit realitate numai pe hârtie şi la nivelul promisiunilor. Citeşte mai multe despre acest subiect pe ziaruldetulcea.ro.

Click pe poze pentru a vedea mai multe imagini cu miniportul care există în Deltă!

image
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite