FOTO Cu doar 2000 de lei poţi deveni vecin cu Vântu în Delta Dunării!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consiliul Judeţean scoate la licitaţie centrul de informare din localitatea Crişan, în Delta Dunării. Imobilul este situat în zona Lebăda, la câteva sute de metri de fostul complex turistic, aflat de mulţi ani în folosinţa lui Sorin Ovidiu Vântu. Acolo este de fapt baza lui SOV din Delta Dunării, unde vine deseori cu elicopterul. Preţul de pornire al licitaţiei este de 2000 de lei chiria lunară, bani cu care poţi deveni vecin cu

Doar 2000 de lei pe lună te-ar putea costa închirierea unui colţ de rai în Delta Dunării, la Crişani. Practic este vorba de un mic complex cu o suprafaţă totală de 216 metri pătraţi, situat pe canalul Sulina, la câţiva kilometri de satul Mila 23.Pe lângă frumuseţea zonei şi preţul convenabil veţi beneficia şi de un vecin celebru: Sorin Ovidiu Vântu!


Vântu în Delta Dunării

Un mic complex turistic
Cum activitatea de promovare a Deltei chiar în mijlocul Deltei nu prea a dat rezultate, iar de informat nu prea oprea nimeni să se informeze, cei de la Consiliul Judeţean s-au găndit să obţină măcar ceva beneficii, în loc de cheltuieli.


Complex Roşu

„Vrem să valorificăm din punct de vedere economic acest obiectiv care nu-şi îndeplinea funcţionalitatea propusă“ spune Nicolae Chichi, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Tulcea. Centrul de informare poate fi uşor transformat într-un mic complex turistic, fiind alcătuit dintr-un corp principal cu o suprafaţă de 94 de metri, şapte căsuţe pentru cazare, centrală de apă şi un teren cu o suprafaţă totală de 1619 metri pătraţi, plus ponton de acostare pentru bărci. Cel care va prelua administrarea după licitaţie poate desfăşura fără griji activităţi economice, caietul de sarcini neprecizănd obligaţia de a continua activitatea de promovare sau informare pentru turişti.Închirierea se va face pe o perioadă de cinci ani. Afacerea este practic un chilipir, dacă preţul nu va creşte la licitaţie, o pensiune de aceleaşi dimensiuni în zonă fiind scoasă la vânzare cu 200.000 de euro, închirierea către un gestionar costând aproximativ 1500-2000 de euro pe lună.





Reşedinţa lui Vântu

Fortăreaţa Lebăda
Departe de gălăgia şi căldura din capitală omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu se relaxează pe timpul verii aproape în fiecare week-end în Delta Dunării, acolo unde deţine mai multe proprietăţi.Vântu este dealtfel şi deţinătorul celei  mai impresionante flote de nave rapide din deltă, printre acestea numărându-se câteva exemplare de bărci „Ranger” cu motoare de 300 de cai putere, preţul unei astfel de bijuterii ridicăndu-se la peste 100.000 de euro.  În mod tradiţional, de mulţi ani de zile, reşedinţa de vară din Delta Dunării a lui S.O.V. este la Crişani, în fostul complex Lebăda ce aparţinea pe vremuri Oficiului Judeţean de Turism. Zeci de mii de turişti străini, marea majoritate nemţi, veneau anual la Lebăda, unul dintre cele mai moderne zone de agrement la acea vreme. După 1990 la scurt timp complexul a fost preluat în gestiune mai multe firme, s-a deteriorat iar ulterior, prin 1996 a ajuns pe mîna lui Vântu, care şi-a stabilit acolo baza din Deltă. Localnicii şi nu numai, spun că aici au venit deseori împreună cu omul de afaceri politicieni precum Mircea Geoană, Adrian Năstase, Radu Mazăre, mulţi jurnalişti cunoscuţi, majoritatea din trustul Realitatea-Caţavencu, dar şi Gigi Becali.
Citiţi mai multe amănunte în Adevărul de Seară Tulcea!

image
image
image
image
Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite