Poliţistul tulcean care a refuzat 100 de euro: „Fac asta din respect pentru mine şi pentru lege!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu toate că vremurile nu sunt roz nici pentru angajaţii de la Rutieră, Cristian Iordache a refuzat cei 100 de euro pe care Florin Ojog (din Odobești, Bacău) i-a oferit ca să închidă ochii la o serie de nereguli.

Agentul tulcean lucrează de patru ani în Poliție și spune că i se pare normal să se comporte așa. Este corect din respect pentru el însuși și din respect pentru lege, spune tânărul agent.
Şeful SC Gherguţ Prod (firmă de demolări) a încercat să îl mituiască pe agentul tulcean ca să scape de o amendă de până la 2.500 de lei. Florin Ojog nu a luat măsurile necesare pentru semnalizarea corespunzătoare a lucrării pe care o desfăşura, muncitorii nu purtau echipament, iar șoferul buldoexcavatorului era în stare de ebrietate. Flagrantul a fost organizat duminică. Florin Ojog a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ieri a fost prezentat Tribunalului cu propunere de arest preventiv. Instanţa a dispus eliberarea lui, cu interdicţia de a părăsi ţara. 
Este al doilea caz care ajunge în atenţia autorităţilor din Tulcea în ultimul an de zile. În urmă cu câteva luni, Titi Şaban din Babadag a încercat să mituiască un poliţist din localitate pentru a scăpa de un dosar penal, iar acum se judecă pentru dare de mită.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite