Crin Antonescu şi-a dezamăgit prietenii liberali din oraşul de baştină!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Disputată de luni de zile, candidatura la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Tulcea a revenit  deputatului PSD Horia Teodorescu, deşi liberalii se bazau pe sprijinul la vârf al preşedintelui Crin Antonescu

Deşi erau siguri că nominalizatul pentru funcţia de candidat la preşedenţia Consiliului Judeţean Tulcea din partea Uniunii Social Liberale va fi lliberalul Octavian Motoc, vineri a fost prezentat candidatul oficial al Alianţei, în persoana deputatului PSD Horia Teodorescu. Luni de zile liberalii tulceni au susţinut că nominalizarea pentru funcţia de preşedinte a Consiliului Judeţean le va reveni, invocând faptul că preşedintele partidului, Crin Antonescu, este născut la Tulcea. Speranţele le-au fost spulberate vineri când într-o şedinţă comună a alianţei deputatul social democrat Horia Teodorescu şi-a anunţat candidatura la funcţia cea mai râvnită  pe plan judeţean.Marele perdant, liberalul Octavian Motoc a recunoscut faptul că a discutat direct cu preşedintele Antonescu, care dealtfel a fost coleg şi este apropiat de majoritatea liderilor PNL Tulcea, vizavis de un ajutor pentru obţinerea nomonalizării.

 „Am vorbit direct cu Crin despre nominalizare“

Octavian Motoc, vicepreşedintele PNL Tulcea spune că a fost la Bucureşti pentru a căuta sprijin din partea preşedintelui Crin Antonescu, după ce rezultatul sondajelor de opinie a fost favorabil colegilor de la PSD.
„Am discutat cu Crin iar acesta mi-a spus că nu poate stabili el candidaţii, că trebuie să maximizeze şansele alianţei. Am înţeles, deşi faptul că este colegul nostru, născut şi crescut la Tulcea, ne dădea speranţe, dar asta e situaţia“ a spus Octavian Motoc. În toate  discuţiile anterioare legate de stabilirea candidatului pentru preşedenţia Consiliului Judeţean liberalii invocau ca argument în favoarea lor faptul că în judeţul din care provine candidatul potenţial la preşedenţia ţării, e normal să candideze tot un liberal.
„Indiferent de orgoliile personale sper că am trecut de acestea şi ne vom putea baza pe sprijinul colegilor liberali.Cel mai mult mă tem de maşinăria PDL, nu de contracandidatul direct“ spune deputatul Horia Teodorescu.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite