Criminalul orbit de gelozie a fost trimis în judecată. Vezi aici ce a ucis-o pe Mihaela! GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea a finalizat cercetările în cauza odioasei crime comise din gelozie în cartierul Dallas. Marcel Cătăraru riscă până la 25 de ani de închisoare pentru fapta comisă.

În seara zilei de 28 august 2011, în jurul orelor 21,00, Marcel Cătăraru, dorind să se răzbune pe Mihaela Georgiana Nedelcu (22 de ani) pentru că nu este de acord să aibă o relaţie cu el, a stabilit încă de la domiciliul său o întâlnire cu aceasta într-o zonă de la periferia municipiului Tulcea, cu intenţia de a-i lua viaţa.
Victima, cunoscându-l pe Marcel de 3-4 ani, a acceptat să se întâlnească cu autorul. „Inculpatul a premeditat să-i ia viaţa victimei în cartierul în care aceasta locuia, unde se afla un teren abrupt de circa 20 de metri spre linia ferată“, spune procuror Laura Subţirelu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea.
Victima a sperat că va fi salvată

Click pe poze pentru fotogalerie!

S-a întâlnit cu victima în locul unde plănuise şi deoarece victima i-a spus că nu poate fi prietena lui, Marcel Cătăraru a împins-o, aceasta căzând pe un platou, la o distanţă de aproximativ 1,5 metri de locul unde stătuse anterior cu autorul de vorbă. Văzând că fata se apucă de vegetaţie pentru a se salva, inculpatul i-a întins mâna, dându-i de înţeles acesteia că vrea să-i acorde un ajutor. Prinzând-o de mână, Marcel a împins victima din nou în gol pentru a se asigura că fata va muri. Pentru a fi sigur că acţiunea sa nu va da iar greş, pe nişte scări, inculpatul a coborât până la sol, pe unde trecea linia de cale ferată şi deoarece victima mai mişca, a tras-o în vegetaţie, pentru a nu fi găsită de cineva, după care a strâns-o de gât până ce a fost sigur că nu mai trăieşte.
Aruncată în gol de la 20 de metri, a scăpat cu viaţă

Click pe poze pentru a vedea mai multe poze de la locul crimei!

Raportul medicului legist arată că fata ar fi trăit şi astăzi dacă Marcel nu ar fi coborât să o stranguleze. Fata a supravieţuit căderii în gol, dar a fost ucisă cu sânge rece câteva minute mai târziu.
„După câteva ore, în cursul nopţii de 28 spre 29 august 2011, mustrându-l conştiinţa, inculpatul s-a autodenunţat organelor de poliţie. Ulterior, s-a stabilit că victima a suferit o multitudine de excoriaţii şi echimoze, însă nici o fractură, moartea datorându-se asfixiei mecanice prin strangulare manuală“, mai spune Laura Subţirelu.

image
image
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite