Crime la indigo primesc sentinţe diferite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri care au ucis în acelaşi mod au parte de tratamente diferite: pe 18 august, unul a fost pus în libertate, iar celălalt a rămas în arest. Magistraţii  constănţeni l-au eliberat pe Marian Păruş (40 de ani), ucigaşul lui DJ Foto; în schimb, Ionuţ Grecea (27 de ani) care şi-a ucis vecinul cu un pumn a rămas în arest preventiv.

Amândoi au ucis cu un singur pumn, dar au parte de tratamente diferite. Tribunalul Tulcea a decis că trebuie să fie cercetaţi în stare de arest preventiv. Avocaţii celor doi au făcut recurs la Curtea de Apel Constanţa. De această dată, deciziile magistraţilor au fost diferite. Fostul luptător Marian Păruş, cel care l-a ucis pe DJ Fofo, a fost eliberat, cu interdicţia de a părăsi localitatea. În aceeaşi zi, la interval de o oră, tot magistraţii de la Curtea de Apel Constanţa au cântărit altfel decizia colegilor de la Tribunalul Tulcea.
Ionuţ Grecea, tulceanul care şi-a omorât vecinul cu un pumn, rămâne în arest. Procurorii tulceni au refuzat să comenteze decizia judecătorilor constănţeni. Motivarea celor două sentinţe va fi făcută publică după cel puţin o săptămână de la pronunţarea soluţiei.
Citiţi în ADS Tulcea cum argumentează magistraţii constănţeni deciziile!

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite