Copil blocat într-un apartament din municipiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pompierii militari de la Detaşamentul Tulcea din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă intervin la această oră pentru deblocarea unui apartament din municipiul Tulcea, de pe strada Babadag.

UPDATE: Inspectoratul pentru Situaţii de Urgentă „Delta” aljudeţului Tulcea a fost anunţat prin numărul unic de apel 112, că un copil în vârstă de 2 ani este blocat într-un apartament de pe strada Babadag din municipiul Tulcea, iar  solicitarea deblocării uşii imobilului a fost făcută de mama minorului.
Detaşamentul de pompieri Tulcea s-a deplasat  si a intervenit cu un echipaj  şi o autospecială dotată cu accesorii necesare intervenţiei, sub comanda plutonierului adjutant Bârlădeanu Eugen.
Ajunşi la faţa locului pompierii tulceni au deblocat uşa apartamentului, iar copilul care se afla în afara oricărui pericol a fost predat mamei în siguranţă.


Din primele informaţii, un copil a rămas blocat în apartamentul de pe strada Babadag. Pompierii tulceni au ajuns la faţa locului pentru a debloca uşa locuinţei.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite