Constănţeni prinşi la Tulcea cu plase monofilament

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Plasele au fost confiscate
Plasele au fost confiscate

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au desfăşurat acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol în zona de competenţă, în urma cărora au identificat mai mulţi bărbaţi care transportau plase de pescuit interzise de lege.


În acest weekend, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Tulcea au acţionat pe raza localităţii Baia unde au verificat un atelaj hipo în care se aflau un bărbat de 33 ani şi unul de 37 ani, domiciliaţi în localitatea Sinoe. Cei doi transportau în saci de rafie 18 plase monofilament şi 12 kilograme de peşte din specia caras.
La finalul săptămânii trecute, în apropierea lacului Caraburun din judeţul Tulcea, a fost depistat un bărbat de 50 ani, domiciliat în localitatea Mihai Viteazu, care transporta 3 plase monofilament. Plasele  au fost ridicate în vederea confiscării, iar cantitatea de peşte a fost predată spre valorificare unei societăţi comerciale de profil.
„Cele trei persoane sunt cercetate pentru săvârşirea infracţiunilor de deţinere a plaselor monofilament şi transport ilegal al peştelui“, spune Marius Niculescu, purtător de cuvânt al Gărzii de Coastă.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite