Consiliul Judeţean Tulcea şi Ministerul Dezvoltării au inaugurat un drum din Deltă două zile la rând!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adevărata inaugurare a avut loc pe data de 27 octombrie
Adevărata inaugurare a avut loc pe data de 27 octombrie

Deşi a investit aproape două milioane de euro într-un drum din Sulina reprezentanţii Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului habar nu au când a fost inaugurată lucrarea.

Ministerul condus de Elena Udrea a anunţat cu mândrie, prin intermediul Direcţiei de Comunicare, inaugurarea unei noi investiţii finalizată la Sulina.
„Vineri, 28 octombrie 2011, a fost inaugurată la Sulina o nouă investiţie derulată cu sprijinul financiar al MDRT, în cadrul programului de modernizare a drumurilor de interes local“, se arată într-un comunicat de presă emis de minister.

Ministerul a inaugurat drumul vineri

FOTO: Comunicatul emis de Ministerul Dezvoltării Regionale

Este vorba despre modernizarea drumului de acces din intravilanul oraşului către plaja Sulina, lucrare în valoare de 7.898.002 lei, demarată acum un an şi finalizată în octombrie 2011
Toate bune şi frumoase, numai că inaugurarea respectivă, cu popă, Tarhon şi storceag la restaurant, avusese loc cu o zi mai înainte, respectiv pe data de 27 octombrie, aşa cum corect a informat preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, Victor Tarhon, inclusiv pe pagina personală de Facebook, pe portalul Consiliului, dar şi în presa locală.

Consiliul Judeţean a inaugurat drumul joi
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite