Consiliul Judeţean Tulcea cheltuieşte 25.000 de euro pentru ornamentele de Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suma pusă la bătaie de conducerea Consiliului va acoperi tot necesarul de instalaţii ce vor ilumina noul sediu al instituţiei în perioada sărbătorilor de iarnă

Instituţiile publice se pregătesc pentru sezonul rece. Consiliul Judeţean Tulcea are, din acest an, un nou sediu, reabilitat cu bani de la Banca Mondială, astfel că este normal ca decorurile de sărbători să fie pe măsură: mai bine de 100.000 de lei (fără TVA) vor fi cheltuiţi în acest sezon rece pentru iluminatul clădirii în care funcţionează Consiliul Judeţean. Şi asta pentru că instituţia trebuie să respecte ceea ce înseamnă spiritul sărbătorilor, fie ele şi de criză.
„Vrem să scoatem în evidenţă clădirea pe perioada sezonului rece. Noi am analizat mai multe variante, iar aceasta este cea mai ieftină, cea mai simplă, dar şi cea mai frumoasă, din punctul nostru de vedere. Clădirea este gata, este nouă, cred că era normal să o iluminăm şi noi, mai ales pe perioada sărbătorilor de iarnă“, spune vicepreşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, Nicolae Chichi.



Explicaţii
Sediul consiliului judeţean, reabilitat şi modernizat, este o prezenţă agreabilă în contextul actual al pieţei civice din municipiu, se mândresc oficialii administraţiei judeţene.
„Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, se obişnuieşte să se agrementeze edificiile oraşului cu sisteme luminoase. Pentru sediul consiliului judeţean se doreşte montarea unei instalaţii luminoase permanente care să fie în funcţiune doar în perioada sărbătorilor de iarnă“, se arată în caietul de sarcini pentru această achiziţie publică.
Imobilul are şase nivele şi un nivel parţial care poate fi remarcat de pe strada Unirii. Este vizibil de pe strazile adiacente, dar şi de pe faleza Dunării.
Citiţi mai multe amănunte despre decorurile de iarnă în Adevărul de Seară Tulcea!

image
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite