Consilierul local Anton Valer vrea clasă de arhitectură la Grupul Şcolar Tulcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liceul Tehnologic „Ion Mincu“ (fostul Grup Şcolar Tulcea)
Liceul Tehnologic „Ion Mincu“ (fostul Grup Şcolar Tulcea)

Este vorba despre unitatea şcolară care prin votul consilierilor locali şi-a schimbat denumirea din Grup Şcolar în Liceul Tehnologic „Ion Mincu“. Acesta este şi motivul pentru care consilierul Anton spune că ar fi normal ca în această şcoală să funcţioneze şi o clasă de arhitectură.

Dacă tot ia numele marelui arhitect, şcoala ar putea să îi călăuzească pe elevi pe drumul ales de Ion Mincu. Aceasta este părerea consilierului local Anton Valer, care a propus în cadrul şedinţei de ieri ca în unitatea şcolară de pe strada 1848 să funcţioneze şi o clasă de arhitectură.
În replică, Gafar Cantemir, consilier local care a făcut parte din consiliul de administraţie al şcolii i-a amintit colegului de partid şi de Consiliu Local că este vorba despre o unitate şcolară provenită dintr-o mai veche şcoală de arte şi meserii. Acesta a făcut referire şi la rezultatele elevilor la examenul de bacalaureat (n.n. – nimeni nu a promovat acest examen) şi a precizat că o schimbare a denumirii le-ar putea da „un imbold pentru a avea rezultate mai bune“. 

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite