Concursul naţional „Parteneriat în educaţie –Prezent şi perspective“, la ediţia a XII-a

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Activitatea se va desfăşura în perioada 24-27 mai 2012, la Liceul Jean Bart din Sulina. La eveniment vor participa mai mulţi inspectori din cadrul Ministerului Educaţiei, dar şi Aurora Liiceanu.

Prima ediţie a concursului s-a desfăşurat din iniţiativa Inspectoratului Şcolar Judeţean Tulcea. Ca şi la ediţiile anterioare, sunt invitaţi să participe cu proiecte  elevi - preşedinţi sau membrii ai Consiliilor Judeţene   din toată  ţara.  Aceştia vor fi însoţiţi de inspectori educativi şi directori de palate ale copiilor.
Pe lângă concursul propriu zis, în programul celor trei zile sunt prinse şi o şedinţă de lucru a Consilului Naţional al Elevilor sub coordonarea prof. Daniela Călugaru, insprector general MECTS, Adina Manea, director programe în cadrul Fundaţiei „Tineri pentru Tineri“ şi a prof. Aurora Liiceanu, dar şi o consfătuire de lucru a directorilor de palate ale copiilor sub îndrumarea Rodicăi Cherciu, inspector general MECTS.                                                         
„Participanţii la concurs  prezintă în cadrul a patru secţiuni  proiecte, rod al experienţelor valoroase din judeţele de provenienţă:  Educaţia pentru Sănătate, Educaţia pentru cetăţenie democratică, Educaţia pentru interculturalitate Educaţia pentru mediu. Proiectele prezentate vor fi pe suport electronic“, spune Viorica Petre, coordonator de proiect.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite