Concursul de proiecte ale elevilor, la Sulina. Iată câştigătorii!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În perioada  24-27 mai  2012 s-a  desfăşurat la Sulina  a XII- a edişie a concursului naţional de proiecte pentru consiliile elevilor „Parteneriat în educaţie- prezent şi perspective“.

La cele patru secţiuni ale concursului au participat peste 50 de elevi, printre care şi preşedinţi de consilii judeţene ale elevilor. A fost prezent si un grup de lideri ai liceenilor tulceni.
Cea mai solicitată secţiune a fost cea de educaţie pentru cetăţenie democratică (20 de proiecte), urmată de interculturalitate -10 proiecte, sănătate - 9 proiecte şi mediu – 7 proiecte.
Juriul a fost alcătuit din reprezentanţi ai Ministerului Educaţiei (preşedinte inspector general Daniela Călugăru).
„Interesant a fost de urmărit modul în care elevii s-au implicat în atragerea partenerilor, numeroşi de altfel, convingându-i să sprijine aceste proiecte, nu numai financiar, dar şi printr-o prezenţă cât mai vizibilă“, spune Viorica Petre, coordonator de proiect.
La capitolul „Educaţie pentru cetăţenie democratică“ au primit locul I proiectele: „Top SCHOOL“, autor Mădălina Vlasie, Colegiul Naţional Gheorghe Vrânceanu, Bacău, „Gala Colegiului National Octavian Goga“, autor Epure Gerorgiana Colegiul National Octavian Goga.
La „Interculturalitate“ au primit primul loc proiectele: „Conservarea şi promovarea folclorului tradiţional codrenesc“, autor Vlad Crasnai de la Colegiul Naţional Satu Mare, „De dragobete, iubeşte  1000% româneşte“, autor Andreea Baba Colegiul Naţional Johannes Honterius Braşov.
La „Sănătate“, a primit primul loc „Dreptul la viaţă, dreptul la sănătate“, autor Mădălina Crăciunoiu de la Colegiul Naţional Ion Minulescu, Slatina-Olt.
La „Mediu“ a luat primul loc „ Eco Educaţia Generaţiilor“, autor Anca Cazac, Liceul Teoretic Peiciu Nou Timiş.
            

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite