Concert de muzică clasică la Liceul de Artă din Tulcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mâine, de la ora 17.00, la Liceul de Artă va avea loc o noua sesiune c concertelor „Muzica si comunicare“. Vor urca pe scena Ana Chifu la flaut și Olga Tănase (Podobinschi) la pian, dar și Radu Prisada (pian), tânăr talent al liceului.

Concert de muzică clasică la Liceul de Artă din TulceaSerata se desfășoară în sala Studio a Liceului de Artă „George Georgescu“. Ai prilejul de a asculta interpretări inspirate ale unor compoziții clasice de marcă și, în același timp, ai ocazia de a se vorbi despre muzică, artă, în general, și modul în care aceasta poate ameliora viața noastră, a tuturor.
Profesorul Șerban Dimitrie Soreanu propune pentru această întâlnire o nouă temă: „De ce?“ și readuce pe scena tulceană două talentate și apreciate instrumentiste - Ana Chifu - flaut și Olga Tănase (Podobinschi) - pian. In cadrul acestor concerte sunt promovate tinere talente tulcene. De această dată este vorba despre Radu Prisada, clasa a VIII-a – pian, profesorul Roxana Sava.
Vei putea asculta César Franck (1822-1890) – „Sonata pentru flaut şi pian în La Major“, Isaac Albeniz (1860-1909) – „El Albaicin din suita Iberia pentru pian“, Claude Debussy (1862-1918) – „Syrinx pentru flaut solo“, Claude Bolling (n. 1930) – „Baroc & Blue pentru flaut şi pian“, Şerban-Dimitrie Soreanu – „Improvizaţie“.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite