Comisar de mediu tulcean, înjunghiat mortal în Anglia!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tasin plecase în Anglia pentru a câştiga mai mulţi bani pentru familie
Tasin plecase în Anglia pentru a câştiga mai mulţi bani pentru familie

Românul înjunghiat mortal în Anglia duminică este tulceanul Tarsin Sugaip (45 ani). Bărbatul este comisar de mediu în cadrul Gărzii de Mediu Tulcea şi plecase la muncă pentru trei luni, pe perioada unui concediu fără plată. Colegii spun că sunt şocaţi şi că Tasin plecase să încerce să câştige mai mulţi bani după ce fiica sa a intrat la facultate

Soţia lui Tasin a fost contactată de poliţia britanică şi chemată pentru identificarea cadavrului, urmând să plece miercuri spre Londra.
„Nu mai încap cuvintele într-o astfel de situaţie. Plecase de câteva săptămâni fiind în concediu şi aseară m-a anunţat Poliţia “, a declarat printre lacrimi soţia Eugenia Sugaip.
Colegii sunt în stare de şoc
Colegii lui de la Garda naţională de mediu-comisariatul Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării spun că nu le vine să creadă că Tasin nu mai este.
„Eu i-am semnat cererea de concediu, nu pot să cred că a murit, a sunat să spună la mulţi ani, că e bine,iar acum nu mai e pe lumea asta, nu se poate“ povesteşte comisarul Codruţa Chiriac.
Colegii spun că răposatul era un om de viaţă, un om deosebit cu care au mers în sute de misiuni în Delta Dunării, şi că plecase în străinătate pentru mai mulţi bani, după ce fiica sa de 19 ani a intrat la facultate.

Înjunghiat într-o seră

Conform BBC, romînul de 45 de ani a fost ucis duminică într-o seră din Sussex. Poliţiştii britanici au arestat deja un suspect, un bărbat în vărstă de 53 de ani.
"Credem că bărbatul locuia acolo şi a murit la scurt timp după ce a fost declanşată alarma, însă nu putem oferi mai multe detalii, pentru moment", se arată într-un comunicat al poliţiei din Sussex.
Citiţi mai multe despre acest caz în Adevărul de Seară de astăzi!

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite