Colecţie de acuzaţii pentru cei care au agresat oamenii legii la Enisala: braconaj, furt, ultraj şi conducere fără permis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ar putea sta ani grei după gratii
Ar putea sta ani grei după gratii

Mihai şi Simion Iosif au de răspuns în faţa legii pentru mai multe infracţiuni comise în ultimii doi ani. Cei doi au devenit cunoscuţi opiniei publice din Tulcea după ce, în vara anului trecut, au atacat cu pietre un echipaj al Poliţiei Deltei. Aşa se face că, pentru 79 de kilograme de peşte, ei riscă să înfunde închisoarea.

În ziua de 12 august 2010, inculpaţii au deţinut şi folosit, fără drept, în Lacul Razelm un număr de 15 unelte de tip monofilament, pescuind cantitatea de 79 de kilograme de peşte, iar ulterior cu scopul de a împiedica controlul autoturismului de către organele de poliţie, inculpatul Simion Iosif a adresat ameninţări cu moartea la adresa unui lucrător de poliţie, a încercat lovirea acestuia cu o furcă, iar ulterior a reuşit să-l lovească cu piatră, provocându-i lucrătorului de poliţie leziuni traumatice vindecabile în 3-4 zile de îngrijiri medicale. Inculpatul Mihai Iosif a adresat ameninţări cu moartea la adresa unui alt lucrător de poliţie, pe care totodată a încercat să-l lovească cu un topor.
„Totodată, în sarcina inculpatului Mihai Iosif se reţine şi faptul că la data de 12 noiembrie 2009, prin efracţie, a sustras autoturismul marca Dacia, pe care l-a pornit cu cheie potrivită şi l-a folosit pe nedrept, conducându-l pe DJ 222 şi în interiorul localităţii Enisala, fără a poseda permis de conducere“, spune Liviu Ticofschi, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Babadag.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite