Codul GALBEN de vânt, prelungit pentru judeţul Tulcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vânt puternic la Tulcea (captură)
Vânt puternic la Tulcea (captură)

Marţi dimineaţă Administraţia Naţională de Meteorologie a prelungit codul galben de vânt. Astfel, codul se va menţine la Tulcea şi în cursul zilei de astăzi, până la ora 21.00, anunţă meteorologii.

Avertizarea valabilă pentru toată ţara a expirat astăzi dimineaţă, la ora 9.00. Meteorologii au emis, însă, o nouă atenţionare cod galen valabilă azi,  în intervalul orar 9.00 – 21.00, şi pentru Dobrogea.

FURTUNA FACE VICTIME Un bărbat a murit la Greci

În intervalul menţionat, în Moldova, estul Munteniei, Dobrogea, precum şi în zona de munte a judeţelor Vâlcea, Argeş, Dâmboviţa, Prahova, Covasna, Braşov şi Sibiu, vântul va avea intensificări susţinute, care pot avea şi aspect de vijelie, cu viteze ce vor atinge la rafală 55-70 km/h, iar izolat, mai ales în estul Moldovei şi pe litoral, vor depăşi 80 km/h.

Tulcea, sub cod galben. O casă a fost inundată!

Ploaia face ravagii la Tulcea: Case acoperite de ape, o maşină blocată în senul giratoriu
Temperaturi din ce în ce mai scăzute: Cod galben de ploi şi vânt la Tulcea

Vântul va continua să prezinte intensificări pe litoral şi în deltă şi în cursul nopţii de marţi spre miercuri (28/29 august).
Amintim faptul că ieri o casă din Cerna a fost inundată. La Tulcea, au fost inundate mai multe locuinţe din cartierul de est al municipiului, iar din cauza ploii un autoturism a rămas blocat în sensul giratoriu de la intersecţia străzilor Păcii şi Isaccei.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite