Cine este principalul suspect în cazul incendiului de la primăria Maliuc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cercetări la Maliuc
Cercetări la Maliuc

Anchetatorii tulceni încă încearcă să stabilească cine a fost cel care a turnat benzină peste  documentele „compromiţătoare“ din primăria Maliuc.  Din câte se pare, mare parte din aceste documente au fost salvate la timp, astfel că ele vor putea fi consultate de cei de la Curtea de Conturi.

Surse din Maliuc spun că principalul suspect al anchetatorilor este chiar casierul primăriei, care ar fi refuzat testarea poligraf. Poliţiştii tulceni continuă cercetările pentru a stabili cu precizie ce s-a întâmplat în dimineaţa zilei de 6 septembrie 2012.
Amintim faptul că la primăria Maliuc a avut loc un incendiu chiar în perioada în care era anunţat un control al Curţii de Conturi. Primarul localităţii, Aurel Sevastian, spune că în jurul orei 5.00, cei care lucrau la un ponton din dreptul primăriei au auzit o bubuitură puternică. S-au dus repede în primărie şi, cu ajutorul voluntarilor, au reuşit să stingă flăcările în mai puţin de 30 de minute. Focul a cuprins casieria primăriei Maliuc (situată chiar pe malul Dunării).  Pompierii  de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Delta“ au stabilit că incendiul a fost o acţiune intenţionată.
Surse din apropierea primăriei spun că cel care a turnat benzină peste documentele importante, cele vizate de Curtea de Conturi şi care a provocat incendiul ar fi folosit cheie pentru a intra în primărie la 5.00 dimineaţa.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite