Cinci ani de închisoare pentru un scandal pornit de la o femeie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sava Panait (64 de ani) din Luncaviţa a început să se certe cu vecinul lui, un bărbat de 74 de ani din Luncaviţa, din cauza unei femei. De la ceartă până la violenţă fizică nu a fost decât un pas, iar Sava Panait a pus mâna pe cuţit şi l-a înjunghiat pe vecinul lui în plămân.

Ieri magistraţii Tribunalului Tulcea l-au condamnat pe Sava Panait la cinci ani de închisoare cu executare. Acesta va trebui să îi plătească părţii civile Lazăr Petre suma de 16000 lei cu titlu de despăgubiri civile. Decizia poate fi atacată în apel.
Fapta s-a petrecut în după - amiaza zilei de 7 ianuarie 2012, în jurul orelor 16.45. Inculpatul Panait Sava, pe fondul unor discuţii legate de concubina acestuia din urmă, a avut un conflict cu vecinul său, un bărbat de 74 de ani, în cadrul căruia inculpatul i-a aplicat două lovituri cu ajutorul unui cuţit în zona toracică – spate a victimei, lovituri ce au dus la lezarea plămânului victimei. Victima a fost transportată imediat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale, iar în dimineaţa zilei de 8 ianuarie 2012 a fost transferată la Spitalul de Urgenţă Judeţean Constanţa, pentru tratament de specialitate.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite