Cercetat penal pentru un briceag

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Briceagul a fost confiscat (foto arhivă)
Briceagul a fost confiscat (foto arhivă)

A fost prins azi noapte: un bărbat de 41 ani, cu domiciliul în localitatea Sarinasuf, judeţul Tulcea, este cercetat penal pentru „port fără drept în locurile şi împrejurările în care s-ar primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică, al cuţitului“.

Joi, în jurul orei 2.30, un bărbat a reclamat prin serviciul unic de urgenţă 112, că un grup de persoane consumă băuturi alcoolice şi tulbură liniştea publică, în zona garajelor de pe strada Ecoului din municipiu Tulcea.
În scurt timp, la faţa locului s-a deplasat  un echipaj de jandarmerie care a verificat cele reclamate,. Un bărbat din grupul de patru persoane aflate la faţa locului a refuzat să dea relaţii privind stabilirii identităţii sale, şi a devenit violent.
„S-a procedat la imobilizarea şi încătuşarea acestuia în vederea conducerii la sediul I.P.J. Tulcea pentru stabilirea identităţii acestuia. La  efectuarea controlului corporal  preventiv asupra persoanei în cauză a fost găsit un cuţit tip briceag cu lamă detaşabilă, în lungime totală 21 de cm, lungimea lamei de 9 cm, acesta fiind ridicat în vederea indisponibilizării“, a precizat Marian Ciobotaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Tulcea. Actele procedurale au fost predate Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea. Celelalte trei persoane au fost sancţionate contravenţional, pentru consum de băuturi alcoolice în locuri publice şi tulburarea fără drept a liniştii locuitorilor.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite