Centru ilegal de comercializare a peştelui, descoperit de Poliţia de Frontieră Tulcea!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Existau informaţii că pe raza satului Jurilovca funcţionează  un centru ilegal de colectare, filetare şi comercializare a peştelui. În acest weekend, frontieriştii au intrat în locuinţă în baza unui mandat de percheziţie emis de Judecătoria Babadag. Acţiunea a fost organizată împreună cu lucrători din cadrul DGIPI-Serviciul Tulcea.  

Cu această ocazie au fost identificate bunuri  provenite din braconaj, mai multe agende şi înscrisuri, precum şi suma de 10.000 lei ce nu a putut fi justificată în mod legal.
Au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor 107 kilograme de peşte, patru kilograme de icre de ştiucă, agende şi înscrisuri privind tranzacţiile cu peşte efectuate de proprietarul, în vârstă de 65 de ani, în perioada 2007 – 2011. S-a mai găsit un calculator folosit pentru stocarea datelor, precum şi şapte telefoane mobile folosite la intermedierea tranzacţiilor cu peşte. „Bunurile menţionate anterior au fost înaintate pentru expertizare organelor abilitate. Cercetările sunt continuate în vederea depistării tuturor persoanelor implicate, precum şi pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale, la finalizarea cazului urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun“, spune Natalia Agighioleanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Tulcea.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite