Cei doi tulceni acuzaţi că aduceau droguri în pungi de chipsuri cer să fie eliberaţi din închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Luni cei doi tineri au înregistrat pe rolul Tribunalului Tulcea un dosar prin care cer înlocuirea măsurii preventive dispuse de magistraţii tulceni. În aceeaşi zi a fost înregistrată şi cererea de prelungire a perioadei de arest preventiv pentru cei doi tulceni.

George Iulian Ciubotaru (23 de ani) a fost prins în flagrant pe strada Babadag în timp ce primea un colet în care exista cannabis vegetal. În colet, poliţiştii au găsit într-o cutie de chipsuri 40 de grame de fragmente vegetale.
Din cercetările efectuate de poliţişti a rezultat faptul că drogurile erau achiziţionate din Spania şi trimise în România, prin intermediul unei firme de coletărie internaţională şi transport persoane, destinaţia fiind municipiul Tulcea, de unde erau preluate de George Iulian şi de Cosmin Efimov (25 de ani) din Tulcea, care le comercializau.
Oamenii legii au obţinut mandate de percheziţie, iar la locuinţele celor doi suspecţi au găsit şi un cântar elecronic de precizie. Cei doi au fost trimişi în arest preventive la finalul lunii ianuarie.
În cursul zilei de astăzi magistraţii tulceni vor decide dacă cei doi pot fi cercetaţi în continuare în stare de libertate.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite