Ceartă cu acuzaţii de deturnare de fonduri între un fost senator şi Liviu Mihaiu, pe facebook!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acuzaţii de tot felul despre finanţări incorecte, potenţiale deturnări de fonduri şi alte vorbe grele au curs astăzi pe grupul Tulcea& Delta Dunării de pe facebook

Personajele principale au fost fostul senator liberal Daniel Iliuşcă, actualmente patron de pensiune în Delta Dunării şi preşedintele Asociaţiei Patronatului în Turism din Delta Dunării,respectiv Liviu Mihaiu, preşedintele Asociaţiei Salvaţi Dunărea şi Delta.
Conflictul desfăşurat sub formă de postări sucesive a început după ce fostul senator liberal Iluşcă a scris că Liviu Mihaiu şi alţii nu mai prostesc pe nimeni: „ Astept sa vina vremea sa va prezentam documente cum sau facut politici pentru a se pune mina pe niste bani dar dvs cei din presa puteti descoperi si acum pe dreptul la informatie publica. SDD stie f bine cum se iau bani f multi... Modul cum obtin finantarea este incorect...“.
La rându său Liviu Mihaiu a ieşit la contraatac acuzând diverse oficialităţi tulcene de interse obscure în Delta Dunării.
„Se pare ca tu ti-ai gasit marele dusman al Deltei: SDD! motiv: are proiecte europene care constientizeaza, are proeicte de biodivesitate, are proiecte educationale si de sanatate! dar nu iubeste Delta! Dar Belacurencu, Tarhon, Cabuz, Artimo...v, Bitner, si alte firme de sapat pe/sub grinduri, proiecteaza burse de zeci de milioane pt comisioni sau braconeaza si vand in magazinele lor peste sub dimensiunea din M.O., O IUBESC!???!?NU?!?“ a postat Liviu Mihaiu.
În final fostul senator Iluşcă i-a reproşat fostului guvernator Mihaiu că a transformat pescarii din Delta Dunării în braconieri, dar şi prietenia cu Sorin Ovidiu Vântu.
„Mereu cauti dusmani Liviu si on general sunt cei care locuiesc aici in Delta pe care ii cataloghezi drept grupuri de interese...Dar in zona Crisan nu esti f iubit ptr ca oamenii te-au vazut des la prietenul tau Vantu ... Iar ei pun pe seama lui si a ta .. Tot ce li s-a intamplat in ultimii zece ani ... Ei traiau f linistiti acum sunt considerati braconieri.. Asta ti se imputa tie“ .
Într-un final, Mihaiu nu a mai răspuns mesajelor postate de Daniel Iluşcă, conflictul stingându-se de la sine, cel puţin pe facebook…

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite