Ce spun prietenii femeii ucise în Delta Dunării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ionela Ștefan, femeia care a fost ucisă în localitatea Vulturu din Delta Dunării, ar fi fost omorâtă de către un tânăr de numai 20 de ani, pentru că a refuzat să îi dea băutură pe datorie, spun apropiații ei.

Mai mulți prieteni ai Ionelei și-au arătat regretul pentru dispariția prematură a femeii care locuia de câțiva ani în inima Deltei Dunării. „Ionela Ștefan, femeia de afaceri ucisă pentru că a refuzat să dea o sticlă de alcool pe datorie unui tânăr de 20 de ani în noaptea de vineri 06.01.2012 a fost înmormântată duminica 08.01.2011. Dumnezeu să o odihnească“, spune Doina.
„Păcat...mare păcat. Am cunoscut-o pe Ionela îndeaproape. Era o femeie extraordinară, o femeie puternică, care după ani de tratament, și-a împlinit visul de a deveni mama unei minunate fetițe. Însă, printr-o ironie a soartei, visul Ionelei s-a spulberat, cu câteva zile înainte de botezul fetiței, care a decedat într-un tragic accident de mașina. De atunci, viața sa părea că-și pierde sensul cu fiecare zi ce trecea.Totuși, se lupta să supraviețuiască ... Însă, de parcă prima lovitură a vieții n-ar fi fost suficientă, a urmat o a doua ... a fost gasită moartă în curtea casei din comuna Vulturu, cu urmă de violență pe trupul său ... Sper ca măcar cel ce i-a provocat moartea să plătească înzecit pentru fapta sa“, spune și Diana.

Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite